Florence

Florence er et prisbelønnet mobilspil utviklet av det australske spillselskapet Mountains. Spillet ble utgitt i 2018 og er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

Spillet er delt inn i kapitler som hver representerer en ny fase i Florences liv og forholdet til Krish. Gjennom interaktive animasjoner og enkle puslespill, får spilleren muligheten til å utforske karakterenes følelser og oppleve deres opp- og nedturer sammen. Florence bruker også musikk som et viktig element for å formidle følelser og for å understreke karakterenes opplevelser.

Det som gjør Florence så spesielt er måten spillet tar i bruk interaktivitet og visuelle virkemidler for å formidle en sterk følelsesmessig opplevelse. Spillet handler om kjærlighet og selvoppdagelse, og formidler disse temaene på en sårbar og troverdig måte.

Florence har blitt godt mottatt av både spillkritikere og spillere. Det har vunnet flere priser for sin unike form for fortelling, blant annet “Best Mobile Game” ved The Game Awards 2018 og “Excellence in Narrative” ved Independent Games Festival 2019.

Link til Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mountains.feathertop&hl=

autogenerert tekst fra ChatGPT

In

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.