est. 2005

Xiaomi Mi Box S

Etter mange år med vanlige tradisjonelle TV-kanaler i familiepakke til Canal Digital var tiden inne for å se på regnestykket og mulighetene til å kun gå over til rene strømmetjenester. Internettet i huset har gått fra ustabil ADSL linje til stabil og raskere fiber linje fra Telenor.

Det viktigste for den fotballfrelste i familien var å få så mye sport (les: fotball og Premier League) som mulig når vi skulle finne ut om strømmetjenester var noe for oss.

Vi gikk en lengre periode for å gjøre en liten realitet sjekk på hva vi faktisk så på tv og når. Det kom veldig fort frem at det meste som ble sett på var opptak og ikke direktesending. Vi så på det vi ville, når vi ville.

Vi var altså da ikke avhengig av masse direktekanaler låst til leverandørens boks.


Netflix har vi hatt i mange år og dette ville vi fortsette med. NRK ( og NRK Super for ungene) er gratis å strømme og vi trengte da eventuelt bare Tv2 sumo, Viaplay og Dplay for å få nesten de samme kanalene som vi hadde før.

Vi så på det vi ville, når vi ville

Men det som kom ekstra veltet kortstokken for å gå bare på strømming. Stort seriearkiv samt masse filmer ble vel så viktige kriterier.

Pris

Du skal ikke nødvendigvis velge bare strømmetjenester for å få det billigere enn tv-pakkene, men at du har friheten til å velge det du vil ha, og friheten til å ikke betale noe du ikke vil ha gjør dette enklere.

Ett tips er vel å merke å sjekke med support om de har noe kampanjer f.eks å binde seg opp noen mnd. Her kan det være penger å spare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Back to top