´84-modell, avhengig av musikk og litt geek – YNWA

Hvor i all verden? – Geoguessr

gmaps

Folk på Facebook/Twitter osv har den siste tiden linket til nettsiden til BBC hvor man kan spille «Geoguessr«.

Spillet er ganske enkelt og går ut på å finne ut av hvor på verdenskartet man er. Som du ser av bildet over, er det helt umulig å tippe hvor dette er. Meningen er at man da kan manøvrere seg rundt for å finne ledetråder på hvor dette kan være. Legg merke til zoom-verktøyet på venstresiden som er ganske liten, slik at man ikke bare kan zoome langt ut for å se hvor dette er. Jeg prøver å følge veien en del klikk for å se hvor jeg havner for å se om jeg kan finne ut noe nærmere. Min umiddelbar reaksjon er at dette kanskje er i nord-europa, men kan også være nord-amerika.

gmaps1

Jeg snudde kameraet og klikket meg ett stykke videre på veien for å se på skiltingen. Som bilde over viser så står det «Post office». Dette bekrefter at det er ett engelsk-talende land. Vi går videre.gmaps2

Endelig kom jeg til ett nytt skilt som faktisk fortalte hvor jeg var. Ett raskt google-søk avslørte at dette var i Alaska, så jeg prøver meg på å treffe riktig på kartet:

gmaps3

Og ganske rett så var det i Alaska og jeg traff ikke så veldig langt unna. Har du også lyst å prøve? Klikk på følgende lenke: http://www.bbc.com/travel/feature/20131206-how-well-do-you-know-the-world-play-geoguessr-to-find-out

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

eXTReMe Tracker