´84-modell, avhengig av musikk og litt geek – YNWA

Mine favoritt nettspill

Når jeg kjeder meg, er det lett å ty til å spille diverse nettspill. Jeg har ikke tall på hvor mange forskjellige spill jeg har spillt. Alt fra dårlig grafikk med elendig styremuligheter uten en ekstern mus (bruker som oftest macen på fanget) til fantastiske designspill med fornuftig spillkontroll. Av en merkelig (?) grunn så vender jeg alltid tilbake til 2-3 sider for å spille nettspill ganske lenge. Her er en liste over mine favoritt nettspill:

1: nintendo8.com

nintendo8.com kan du spille mange spill som du trodde hadde glemt og helt slik som de var å spille på din gamle Nintendo 8-bits maskin. Mine favorittspill der er selvfølgelig Super Mario Bros., MegaMan2, Rampage og Tennis som faktisk var det første spillet jeg fikk når jeg fikk Nintendo til jul på begynnelsen av 90-tallet. Apropos glemme spill, DET spillet hadde jeg glemt! Kunne ha listet opp flere favoritter, men regner med at du vil kikke litt selv på siden. Oh memories!

2: Fly the copter

Dette spillet regner jeg med at de fleste har spillt i forskjellige varianter, og kan ta livet av timer på timer med kjedsomhet. Fly the copter er enkelt og genialt!

3: Mindjolt på Facebook

En haaaaaaaaaaaug med gøye spill!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

eXTReMe Tracker