´84-modell, avhengig av musikk og litt geek – YNWA

Matchbox Twenty

Jeg må vel innrømme at det var rett rundt da Kjartan Salvesen sang Unwell på Idol at øyene ble sperret opp for bandet fra Florida, Matchbox Twenty. Jeg måtte ha det meste av disse og var allerede kjent med stemmen til vokalisten Rob Thomas via samarbeidene han hadde med blandt annet Santana (smooth). Kjøpet av de tre albumene de hadde gitt ut ble fort plassert i cd-hylla, men jeg husker at det var en av de cd´ene som ikke var så lett å få tak i. Yourself or Someone Like You, Mad Season og More Than You Think You Are ble spillt om og om igjen.

Ikke lenge etter at jeg hadde fått sansen for bandet så ble det kjent at de tok seg en liten pause siden Rob ville satse på solo-karieren sin – noe som han lyktes godt med.

I 2010 er det snakk om å igjen tørke støv av bandet og jeg gleder meg til hva som kommer fra de.

Videoen øverst er muligens min favorittlåt fra dem – 3 a.m.

Sjekk ut Matchbox Twenty på Spotify

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

eXTReMe Tracker